"Bij uitstek dé veilige stalling- en klusomgeving voor alle typen vaartuigen. Wij ondersteunen bij periodiek onderhoud en/of reparaties en mocht daar behoefte aan zijn bieden wij een passende boottrailerverhuur-, of transportservice." 

 


Direct aan de oevers van de haven van Bergen op Zoom of op onze locatie in Tholen stallen wij uw vaartuig tegen aantrekkelijke voorwaarden. Haal-, en brengservice, kraanfaciliteiten, stallingbokken voor schepen van 500KG tot 35.000KG, trailers, conserveringswerkzaamheden of service ter voorbereiding van uw nieuwe seizoen, alles is bespreekbaar. Onderaan deze pagina kunt u de actuele prijslijst downloaden.

 


Opknappen van je boot? Dit was nog nooit zo leuk als in onze klusloodsen in Bergen op Zoom...

 


Jij en jouw boot! Onafscheidelijk en samen heb je al heel wat avonturen beleefd of... je kent elkaar net, het was liefde op het eerste gezicht, en... je hebt besloten om jouw vaartuig nog mooier te maken of te verbeteren en klaar te stomen voor de aankomende seizoenen. Wat je reden ook moge zijn, dit doe je het liefst in een daarvoor geschikte ruimte. Deze ruimte bieden wij jullie graag. Of dit nu voor 2 weken is, 2 maanden of misschien wel 2 jaar, voor elke duur hebben we een passende aanbieding. Dit is mogelijk voor kleine bootjes maar ook voor grotere, zolang ze maar door onze deur passen en die is 5,80 meter hoog en 5 meter breed!

Je betaald enkel voor de vierkante meters die je in gebruik neemt en de prijs is afhankelijk van de seizoenen net als in een haven maar dan andersom. De drukke periode is bij ons in de winter dus in het zomerseizoen is de prijs binnen het laagst. Naarmate je langer bij ons gebruik maakt van de gebouwen en faciliteiten wordt je bedrag per vierkante meter lager, zo simpel en helder is dit aanbod. Dus kom je even voor een week betaal je ietsje meer als voor een maand en blijf je het hele seizoen krijg je de beste prijs per meter. 


DE NIEUWE PRIJSLIJST VOOR HET AANKOMENDE SEIZOEN STAAT ONLINE! 

PRIJSLIJST KLUSSEN & STALLING 2023/2024
Download hier de laatste prijslijst en bel ons vandaag nog voor een passende persoonlijke aanbieding.
NMS stalling 2023 2024 prijslijst.pdf (436.88KB)
PRIJSLIJST KLUSSEN & STALLING 2023/2024
Download hier de laatste prijslijst en bel ons vandaag nog voor een passende persoonlijke aanbieding.
NMS stalling 2023 2024 prijslijst.pdf (436.88KB)